איך לחזור אל השקט בעין הסערה? איך לייצר ולתחזק מרחב פנימי יציב ושקט ? דרך ריקוד אנחנו משחררים את הרגש, דרך היוגה אוספים ומייצבים. עיר מקלט, הוא המקום שבו אנחנו יושבים מול האלתר.
טלפון: 0546300421אסאנות נועדו לחזק מרחב פנימי שהוא חזק וגמיש בו זמנית. הגמישות מאפשרת לנו להתאים את עצמינו למציאות שמשתנה בכל רגע. החוזקה מאפשרת לשמור על גרעין יציב.
נעסוק בתרגול האטה יוגה קלאסי עם נגיעה בסדרות תנועה מרתקות. שמאזנות גוף ונפש. תרגול מדיטציה ונשימה. נתבל בסשן של ריקוד חופשי. ובמסע בין צלילים.
כל זה קורה בכליל הגלילית, המוקפת באלונים ועצי זית וצופה לים.
הזמנים שאנחנו חיים בהם כעת הם מאתגרים וקשים, זמנים של מעבר. של בחירה במה באמת חשוב לנו. המציאות שלנו מורכבת מכמה רבדים. בראשה הרובד האישי - המשמעות שאנחנו מעניקים לה מה שאנחנו יוצרים בסביבה האישית שלנו. ובזה הסדנא תתמקד.
סיום - שבת 14:30
במהלך הריטריט יוגשו ארוחות טבעוניות טעימות.
המנחה - מלי זוהר -מורה בכירה. מתרגלת יוגה משנת 1993. רוב השנים התמקדה בשאדו יוגה. תלמידה ותיקה של המורה דודי מלכא. דיג׳יי ומנחה של אקסטטיק דאנס. פסיכותרפיסטית דרך הגוף ואשת רפואה. תושבת כליל.
קורס היברידי בזום ובסטודיו עם עדו לוי. לפתוח אופקים, להעמיק את ההבנה של האימון ולהפוך את היוגה למארג שלם האם אפשר באמת להבין את עומק האימון היוגי בלי להבין את המוח, הגוף והלב בקורס הזה נחבר בין חוכמת היוגה העתיקה לגילויים פורצי דרך במדעי המוח, ונעמיק בהבנה של שלושת הגשרים – הגוף, המוח והלב – כדי שנוכל לעבור דרכם, ולא להיתקע רק בגשר אחד
לפרטים נוספיםמזמינים אותך לקפוץ למים ולהצטרף לסדנת המודול הצהוב - סדנת סוף שבוע חוויתית לעבודה על הצ'אקרה השלישית. נשתמש בכלים של קונדוליני יוגה, מדיטציה, דימיון מודרך, תנועה , מעגלי שיח, תאטרון אימפרוביזציה ועוד. באשראם בכרמל האשראם בכרמל השוכן בפאתי הכפר הדרוזי "דאלית אל כארמל" ובמרחק 6 דקות הליכה מיערות הכרמל
לפרטים נוספיםכפות הרגלים הן הבמה שעליה אנו ניצבות. באיזה אופן אתן פוגשות את האדמה ?? בטוח? מהוסס? יציב?
לפרטים נוספים